– Vi spiller bare kjente låter, stort sett fra 1970- og ’80-tallet, fra Whitney Houston, Randy Crawford og Shaka Khan til Mother’s Finest og Incognito. Vi har til og med en Duran Duran-låt, «Notorious» – og siden vi har en blåserrekke, må vi jo spille litt Mezzoforte også, sier gitarist John Butler engasjert.

Han forteller at FunkyTown opprinnelig ble starta som et nimanns blåserrekkeband, eller mini-storband, som ble satt sammen av Arne Styve i forbindelse med en årsfest for sju-åtte år siden.

– Oppdraget gav mersmak, og vi hadde noen få jobber til før prosjektet ble lagt på is en stund. Så begynte jeg og vokalist Line Klokk å snakke om å starte opp igjen, og vi fikk med oss Ronny [Osvoll] på tangenter og var klare for en nesten utsolgt konsert på Teaterfabrikken i april 2021. Så måtte vi dessverre avlyse på grunn av korona. Siden har tida gått, men nå har vi endelig fått samla en ny gjeng og gleder oss veldig til konsert på Vikascena lørdag 21. oktober!

FunkyTown per i dag har en besetning på totalt ti musikere: Tre blåsere, tre vokalister, keyboard, bass, trommer og gitar.

– Vi har et ganske ambisiøst repertoar og har øvd mye! Vi lover publikum god musikk og gode grooves, og det vil garantert bli vanskelig å sitte i ro, lokker Ronny Osvoll.