«100 over 80» er tittelen på det nye Margot-showet til Ina Breivik. Tittelen viser til et nokså normalt – og ganske avslappa – blodtrykk. Ina var nemlig en av dem som ble hanka inn igjen i sykepleieryrket da pandemien slo til. Det var en interessant erfaring:

– Det var mye som hadde skjedd på de 22 åra som hadde gått siden sist jeg jobba som sykepleier. Fokuset har blitt veldig annerledes, med mye mer vekt på effektivisering og rapportering og mye mindre vekt på omsorg. Utviklinga hadde jo begynt allerede den gangen, men det har gått mye lengre nå, forteller hun.

Litt alvor – og mye latter

Det ligger altså et alvor i bunn av forestillinga, men som Ina presiserer:

– Først og fremst er målet at publikum skal få le godt!

Hun sier det er gøy å være tilbake med nytt show, og ikke minst å få møte igjen alle de andre folka som trengs for å lage ei vellykka forestilling.

– Jeg er veldig heldig som får lov å holde på med dette! Riktignok trivdes jeg som sykepleier også, men jeg er veldig dårlig på rutine – og helt avhengig av å skape, sier Ina Breivik.

Se intervju med Margot og Grace!

PS! På aesby.no kan du se intervju med Margot og Grace (som uttaler navnet sitt «gres»!) – alias Ina Breivik og Simon Andersen. Der er de i storslag! (Og Simon Andersen kan du bli mer kjent med i ukas 20 kjappe.)