Alle de 230 elevene ved Skarbøvik ungdomsskole har jobba med temaet «Fargerik» siden begynnelsen av januar. Elevene representerer hele 35 ulike nasjonaliteter!

Forestillinga «Fargerik» settes opp denne uka, onsdag 14. og torsdag 15. februar. Elevene har jobba intenst de par siste ukene, ikke bare med selve sceneinnslaga, men også med alt anna som må til for å skape en vellykka forestilling.

– Vi har kjempeflinke elever som har hjulpet til med å bygge scenen, har ansvar for lyd og lys og som lager kostymer, rekvisitter og kulisser, roser assisterende rektor, Yvonne Gangstad.

Til forestillinga har alle klassene laga hvert sitt sceneinnslag, i tillegg til at mange av elevene er med på flere nummer. Begrepet «Fargerik» er tolka på mange ulike måter, og publikum vil blant anna få være med på indisk fargefest og kanskje få vite hva som er sin farge.

Alle klasserom er i bruk til øving, og her er 10.-klassingene i full sving. F.v.: Éric Sagen Major, Priscilla Thawng Hmung, Tobias Holand Nastase, Avee Jwan Othman, Nora Trones Seter og Robert Stuart Neill-Ballantine Foto: Skarbøvik ungdomsskole
Driftige scenearbeidere har stått på for å gjøre klar til forestilling. Mohammed Abdulkadir Ismail, Ahmad Bader Alhammoud, Keven Esayes Tesfalem og Husin Ahmad Suleiman. Foto: Skarbøvik ungdomsskole