Til tross for et ufortjent og surt tap var det likevel en kamp som så absolutt var en av de bedre vi har sett fra årets AaFK-lag. Det er godt å ta med seg videre når Tromsø kommer på besøk kommende søndag. Med samme laginnsats, samme scoringsiver og ikke minst like stor evne og vilje til å spille i lengderetning er det all grunn til å håpe på en etterlengtet seier.

Isaac Atanga satte inn kampens første mål med en følsom og spektakulær lobb fra cirka 18-19 meter. Da var det spilt 25 minutter. Dessverre måtte Atanga forlate banen etter scoringen med det som kunne se ut som en strekk i hamstringen. Om han er klar til Tromsø-kampen er i skrivende stund høyst usikkert.

Markus Karlsbakk var kanskje lagets beste spiller denne kvelden. Gode pasningsvalg, fint driv i sitt oppofrende spill, som ble krydret med to scoringer. 2-1 etter straffespark, 3-2 i første ekstraomgang etter ei kule av et skudd, rett i krysset fra cirka 17 meter. Flott forarbeid her av Kasper Lunding.

1-0 etter 25 minutter. Her er ballen på vei inn i nettet etter en lobb fra cirka 18 meter. Årets AaFK-mål så langt, signert Isaac Atanga.  Foto: Srdan Mudrinic

Lenge så det ut som 2-1 scoringen skulle bli match-vinnende, men dessverre sørget Brann for utligning knappe to minutter før full tid. Dermed ekstraomganger. Før Brann-utligningen burde imidlertid Amidou Diop økt ledelsen til 3-1, men for åpent mål greidde han på mirakuløs måte å skyte utenfor.

Kun 1.400 tilskuere på Color Line stadion var skuffende. Og et apropos til slutt; speakertjenesten er god nok, men det hjelper så lite når det er vanskelig å høre hva som blir sagt. Det må AaFK rette på.