Spesielt var første omgang av meget brukbar kvalitet. Flere gode tendenser, og ledelsen med et mål til pause var mer enn fortjent. AaFK var det dominerende laget de første 45 minuttene på kunstgresset på Koteng arena, og burde sågar ledet med flere mål.

Da presset de veldig høyt i banen, mann mot mann høyt i banen, tempoet var stort, og flere ganger så vi også gode og hurtige kontringer på begge kanter.

Best av disse etter 17 minutter da høyre bäck, Metodi Maksimo, fosset oppover i banen før han med en elegant og presis pasning spilte gjennom Bjørn Martin Kristensen. Som fra fem meter og alene med RBK-keeperen, riktignok litt skrått hold, dessverre skuslet bort målsjansen da han valgte en tversoverpasning istedenfor skudd.

Også pluss for kontringen i forkant av 1-0 ledelsen, flere gode trekk før Moctar Diop til slutt rullet ballen rolig over målstreken.

Hele fem gode målsjanser ble skapt før pause, det er bra. Minuset selvfølgelig at det ikke endte med scoringer.

Isaac Atanga slår av en prat med Erlend Reitan etter kampen. Eivind Kolve med nummer 39 på ryggen. Foto: AaFK

2. omgang

Etter pause falt tempo og intensitet, egentlig som forventet. Høyt press krever mye, og foreløpig er ikke AaFK-spillerne akkurat der. Uansett pluss for mye bra også i andre omgang, solid fremgang fra det vi har sett i de to tidligere treningskampene.

Håkon Hammer var dagens AaFK-kaptein. Gjorde mye bra i sin sentrale midtbanerolle. Men burde ha scoret da han plutselig befant seg foran åpent mål, men skuddet fra 15 meter gikk himmelhøyt over. Da var det spilt 66 minutter. En større sjanse skal en lete lenge etter,

Følgende fikk spilletid: Tor Erik Karlsen, Metodi Maksido (Trace Murray, 76.min), Simen Haram, Nikolai Hopland (Amidou Diop, 67.min), Erik Frøysa (Stian Aarønes Holte, 76.min), David Johannsson (Eivind Kolve, 67.min), Håkon Hammer, Markus Karlsbakk (Claudio Braga, 50.min), Bjørn Martin Kristensen (Isaac Atanga, 62.min), Moctar Diop (Martin Ramsland, 46.min), Kristoffer Nessø (Sander Kilsen, 62.min).