På en varm og solrik dag ble det hovedsaklig drillet på formasjon. Også litt på dødball helt på tampen.

Hvilken førsteellever vi får se mandag mot Vålerenga ble ikke avslørt, her ble det sirkulert på flere spillere i de ulike posisjoner.

Tilbake fra skade?

Kristoffer Barmen trente, virket relativt ok etter lårstrekken, og fikk prøve seg noen minutter på sentral midtbane, men neppe klar til mandag. Det samme gjelder Alexander Juel Andersen, som også har vært ute i lang tid med skade, men er nå tilbake på treningsfeltet.

David Fällman og Ole Martin Kolskogen var ute med sykdom og spilte ikke generalprøven mot KBK, men trente og er garantert klar til kamp. Det samme gjelder Kasper Lunding og Trace Murray, som begge har slitt med noe smårusk. Nykommer Alexander Stølås trente og viste gode takter, men mandag er han innbytter.

Det gjør også Bjørn Martin kristensen. Foto: Srdan Mudrinic

Startelleveren?

Etter fredagens trening er det umulig å være sikker på hvem som starter mot Vålerenga, men jeg tipper at disse elleve starter kampen (3-4-3): Sten Grytebust, Ole Martin Kolskogen, David Fällman, Jeppe Moe, Alexander Munksgaard, Mido Diop, Erlend Segberg, Trace Murray, Isaac Atanga, Bjørn Martin Kristensen og Markus Karlsbakk.

Dermed innbytterbenken for Nikolai Hopland og Kasper Lunding.

Men hva sier trener LAN. Er han enig?