I første omgang ble det skapt flere målsjanser enn vi har sett i de foregående treningskampene. Fire ganske så store: David Johannsson skjøt over fra 11 meter etter et kvarter, like etter ble et skudd fra Kristoffer Nessø stoppet av en fot og til corner. 31 minutter spilt da Isaac Atanga er millimeter for seint frempå etter et godt innlegg fra Claudio Braga. Fire minutter seinere får vi kanskje kampens beste angrep. På høyre kant, men foran mål ble forsøkene til både Isaac Atangaog Noah Solskjær blokkert.

Lenge så det ut som om det skulle ende målløst til pause, men så dukket Noah Solskjær opp. På overtid sørget han for nettsus med en kontant heading. For øvrig etter et presist frispark fra cirka 20 meter signert Thomas Grøgaard. Absolutt noe å ta med seg i fortsettelsen.

Dermed har Noah Solskjær markert seg med bravur etter sin signering, syv scoringer på fire kamper er ikke hverdagskost.

Markus Karlsbakk har vært ute med skade og sykdom, men er nå tilbake. Spilte andre omgang mot Bryne.  Foto: AaFK

Utligning

Dessverre skulle en tabbe av Håkon Hammer ødelegge for seier. En klarering av keeper Grytebust endte opp i beina til Hammer. På klønete vis forærte han ballen til Bryne-spissen, Andreas Dybevik, som fra 30 meter, og åpent mål, ikke kunne bomme. 64 minutter spilt, og 1-1.

To minutter før slutt var AaFK millimeter fra å sikre seg seieren. Men headingen til David Johannsson fra 12 meter strøk feil side av stolpen.

Hvis noe minus skal nevnes må det være dårlig presisjon fra cornermerket.

Nå venter noen dager med trening før treningsoppholdet avsluttes med kamp mot Levanger FK søndag ettermiddag.

Sindre Eid leder trening og kamp i fraværet til Christian Johnsen. Han er er opptatt med å fullføre UEFA Pro-lisens, og kommer ikke til Marbella før fredag.  Foto: AaFK