Konstruktiv angrepsfotball så vi lite til. Det meste i det offensive spillet virket planløst og nesten tilfeldig. Når det da kombineres med relativt svake individuelle prestasjoner må det blir dårlig. Og en defensiv tabbe endte i baklengsmål.

Det så lenge ut til at Hødd skulle vinne kampen. De var det beste laget i første omgang, mens AaFK kom sterkere etter pause, men uten å skape farlige sjanser.

En heldig scoring etter 74 minutter reddet imidlertid et forsmedelig hjemmetap. En corner fra høyre signert Claudio Braga gikk rett gjennom hele feltet, og inn i nettet ved bakerste stolpe.

Claudio Braga var kanskje best på ett ellers tafatt AaFK-lag. Her i duell med tidligere AaFK-spiller, Torbjørn Kallevåg. Foto: Srdan Mudrinic

0-1 til 1-1.

Gjestene fra Ulsteinvik tok føringen ti minutter før pause etter dårlig samhandling mellom Metodi Maksimov, Simen Haram og Erik Frøysa på høyre side i AaFK-forsvaret. Hødd vant en andreball på midtbanen, AaFK-trioen fulgte overhodet ikke med og dermed fritt frem for Hødd-spissen Alfred Scriven.

At AaFK fikk fullføre den siste halve timen med 11 spillere kan de takke en velvillig Hødd-trener for. Etter at David Johannsson ble utvist etter sitt andre gule kort sa Marius Bøe ja til at innbytter Eivind Kolve kunne kom inn. Sporty og fornuftig gjort av den tidligere AaFK-eren.

Mye knuffing: Her får Claudio Braga gult kort etter en tøff takling. Foto: Srdan Mudrinic

Dessverre ble kampen skjemmet altfor mange ganger med knuffing og unødvendig krangling mellom laget spillere, slike tendenser er ingen tjent med. Hvorfor AaFK-spillerne flere ganger fikk frispark mot seg på grunn av tullete og opplagte dyttinger i ryggen er også noe som overhodet ikke er nødvendig.

En kamp gjenstår før seriestart. Søndag 24.mars er det bortekamp mot KBK.

Håkon Hammer sliter fortsatt som lagets midtbaneanker. Foto: Srdan Mudrinic

Fakta

AaFK – Hødd 1-1 (0-1). Følgende spilte mot Hødd: Sten Grytebust (lagkaptein), Metodi Maksimov, Erik Frøysa, Simen Haram, Thomas Grøgaard, Markus Karlsbakk (Sander Kilen, 75.min), Håkon Hammer, David Johannsson (rødt kort, to gule 57.min, Eivind Kolve inn), Claudio Braga (gult 44.min), Noah Solskjær, Kristoffer Nessø.

Ubenyttede innbyttere: Tor Erik Karlsen, Trace Murray, Nikolai Hopland, Amidou Diop, Isaac Atanga og Sebastian Berntsen.

Dommer: Daniel Refsnes, Herd.

Det gjør også Metodi Maksimov på venstre bäck, lite angrepsvillig mot Hødd Foto: Srdan Mudrinic